Sindssyg budkrig: Carrera GT koster allerede over 1 million…. dollars!

Er der noget, de rigtigt rige bilkøbere kan slås om, så er det hvor meget en Porsche Carrera GT skal koste.

Er der noget, de rigtigt rige bilkøbere kan slås om, så er det hvor meget en Porsche Carrera GT skal koste.

Okay, lige denne Porsche Carrera GT har ikke kørt mere end 4.300 kilometer, siden den forlod samlebåndet i 2004. Og så er den i det hele taget del af en meget lille produktion på kun 1.270 biler.

Men er det nok til retfærdiggøre de priser, som bilerne i øjeblikket sælges for? Tilsyneladende. For der nok købere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Eksemplaret her er blot ét af en håndfuld Carrera GT, som på det seneste har søgt nye ejere. Tilbage i juli blev et eksemplar, som tidligere har tilhørt Formel 1-verdensmesteren Jenson Button, solgt for 975.000 dollars.

Samme ejer i 16 år
Bilen her har altså allerede oversteget den pris. Og det endda med pæn margin. Ligesom verdenmesterens tidligere vogn er denne Carrera GT sølvfarvet. Eller det vil sige helt nøjagtig står den i GT Silver Metallic.

Ses vi til Auto Show?


Historien fortæller, at bilen blev leveret til sin første ejer i New York. Her boede bilen hos samme ejer i 16 år, før den fandt sin nuværende ejer sidste år. En person som nu vil af med det vilde V10-monster igen.

Derfor er bilen til salg på Bring A Trailer. På tidspunktet for denne artikels publicering er der seks dage tilbage af auktionen. Og prisen har allerede passeret 1.050.000 dollars. Det svarer til 6,6 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Sidste service – som blev foretaget i 2020 – løb i øvrigt op i 50.000 dollars.Er der noget, de rigtigt rige bilkøbere kan slås om, så er det hvor meget en Porsche Carrera GT skal koste.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk