Signalorange “børne-bimmer” med 316 turboheste


I en standard BMW F31 328i – som udgør basisbilen – ligger der 245 hestekræfter under højrefoden. Ikke dårligt stationcar-udformningen taget i betragning. Men alt kan som bekendt altid blive en tand eller to mere potent.

boosted_nytbanner-600x116

Det har tuningsentusiasterne hos tyske Tuningsuche GmbH tilsyneladende også ment. Sammen med InsidePerformance har de tryllet imponerende 316 hestekræfter og tæt ved 600 Nm ud af den signalorange Bimmer.
De mange kræfter fandt tyskerne ved at optimere ECU’en, turbo og udstødningsystemet. Det gør bilen til et frygtindgydende autobahn-missil, der tilmed kan fragte hele den pukkelrykkede. Bilen klæber som lim med et sæt Continental sport contact i størrelsen 225/35-20 sig uhyre effektivt til de hurtigt passerede stykker asfalt.

SOM EN SUGEKOP PÅ VEJEN
Fælgene er fra BBS-serien CI-R, der er 8,5″ brede foran og én tomme mere bagi. Køreoplevelsen leveres af KW med en DCC-Plug&Play-gevindundervogn.
Indvendig er bilen top-udstyret fra BMW med blandt andet fuld M-pakke, læder og alcantara-stof. Sidstenævnte går igen udvendig på hvert sidespejl som en fed detalje, man skal være vågen for at spotte ved første øjekast. Bilen bliver officelt præsenteret fra d.4-8. maj til Tuning World Bodensee.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Allerede nu kan du dog se den i galleriet herunder – ny vogn, familiefar?

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk