SHOWBIL TIL SALG: Sindssygt gennemført Mercedes W114 kan nu blive din

1969 Classic Mercedes W114

Hvis du leder efter en helt unik bil, som naboen stensikkert ikke har, så er her det ultimative køretøj.

Her på redaktionen er vi ret vilde med klassiske biler. Og indenfor den verden findes der to hovedkategorier: De helt originale og så de ombyggede. Her har vi fat i sidstnævnte, og modellen er en Mercedes W114 fra 1969, som nu er til salg.

Den har fået den helt store tur, men stadig med respekt for bilens originale linjer. Du får luftundervogn, tofarvet lakering, totalt cleanet motorrum (en M104 på 2,8 liter), Barock-fælge ombygget, super gennemført kabine og meget, meget mere.


Bilen har vundet flere showpriser og har været i Fast Car Magazine i England. Hvilket får os til det eneste lille issue ved bilen. Den er nemlig højrestyret og står i England. Men kan du leve med det, får du her en usandsynligt fed klassiker med de vildeste detaljer.

Og prisen? Den er ca. 300.000 kr. plus afgift, transport osv. Hvilket i vores øjne ikke er galt for sådan et rullende kunstværk.

Se den her!

1969 Classic Mercedes W114 1969 Classic Mercedes W114

1969 Classic Mercedes W114Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk