Shmee150 har søgt om lov til at købe en Ford GT


Knap havde Dirk Mueller kørt Ford GT nr. 68 forbi det ternede flag på Circuit de la Sarthe i Le Mans til en sejer i GT-pro-klassen, før sejrsfesten var godt i gang.

Nr.68 kørte og kørte. Efter 24 timer i det franske vandt den GT Pro-klassen
Nr.68 kørte og kørte. Efter 24 timer i det franske vandt den GT Pro-klassen

Triumfen for Chip Ganassi racing-temaet var da også ekstra stor i år. 2016 markerer nemlig 50-året for Fords seneste sejer i det legendariske 24-timers løb. Og hvis du troede, at kampen om gadebilens versionen af den nykårede Le Mans-vinder var hård, så har udtrykket ” Race on sunday, sell on monday” blot sat endnu mere ild til efterspørgslen.

LÆS OGSÅ: SE LE MANS SAFETY CAR REDDE SIG SELV I EPISK DRIFT

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ford vil kun producere 250 gadebiler om året ud af den nye Ford GT med V6, hybridteknologi og 630 hestekræfter. 6.500 mennesker har dog allerede søgt om at få fat i et eksemplar blandt den første sending biler. Blandt dem youtube-stjernen Tim Burton alias Shmee150.

boosted_nytbanner

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Den ekstremt populære englænder har ellers en i forvejen ganske præsentabel garage… for at sige det mildt. Han har lige solgt sin McLaren 675 LT (blot for at skifte den ud med Spyder-udgaven, når den lander om et par uger). Udover McLaren’en, står den på Porsche Cayman GT-4 og Ferrari FF hjemme i “Shmee-privaten”

LÆS OGSÅ: VIND SOMMERENS FEDESTE V8-GRILL 

I dag har Tim Burton så offentliggjort, at han er blandt de 6.500 personer, der har søgt om lov til at købe en af de første Ford GT’er. Bliver han godkendt, kan han se frem til en slutseddel, der minimum vil lyde på 480.000 dollar. Rundt regnet 3.1 millioner danske kroner.

Se Shmee150 annoncere Ford GT-ansøgningen i videoen nedenfor

 

Reklame:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk