Ses vi på lørdag? Støt den gode sag og få en køreoplevelse for livet

Foto: Sportscar Event
Foto: Sportscar Event

Kan du støtte en god sag og samtidig få adrenalinen til at pumpe i hele kroppen? Sagtens. Du skal bare gøre som os her på Boosted-redaktionen – mød op til Sportscar Event i Odense nu på lørdag den 16. oktober!

I snart 20 år har Sportscar Event doneret millioner til primært Børnecancerfonden, der hjælper kræftsyge børn. Fire gange om året mødes en flok bilentusiaster med biler lidt udover det sædvanlige og kører penge ind til det gode formål. Faktisk er det blevet til over 18 millioner kroner siden starten i 2002.

Sportscar Events slogan er ‘oplevelser for livet’, hvilket naturligvis har en dobbeltbetydning, der er til at forstå, når vi snakker kræftsyge børn og fede biler. Her på Boosted-redaktionen støtter vi op om de fantastiske events, og i år deltager vi selv på banerne med Martin Poorhamidi – bedre kendt som Pyramiden – ved roret af sin voldsomt hurtige Mercedes-AMG C63s.

Årets sidste event foregår lørdag den 16. oktober, hvor asfalten i HCA Airport byder velkommen til en masse glade publikummer og 26 lynhurtige biler, der kan købes passagerture i. Vi er også på pletten med en stand, hvor du kan få en sludder om Boosted og næstes år største bilmesse, Auto Show Denmark.

Foto: Sportscar Event
Foto: Sportscar Event

Feltet anføres af Sportscar Events egen Jason Watt i Ferrari F8 Tributo. Du kan også opleve biler som Koenigsegg CC8S, Ferrari 488 Pista, Porsche 911 GT3, Toyota GR Supra, Lotus Elise, Mercedes-AMG GT C Roadster, Mustang Shelby GT500 og meget, meget mere. Turene koster fra 400 kr. og op til 2.500 kr. Alle penge går til velgørende formål.

Adressen er Lufthavnvej 131, 5270 Odense N – se på kort.

Åbningstiden er lørdag den 16. oktober fra kl. 9 til 15.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Se mere på Sportscarevent.dk

Foto: Sportscar Event
Foto: Sportscar Event
Foto: Sportscar Event
Foto: Sportscar Event
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk