VIDEO: Ser falsk ud – men det her er verdens mest sorte Porsche


Hvis du virkelig vil skille dig ud i trafikken, skal din bil være sort. Altså sådan rigtig sort!

Hvid, grå eller sort. Så har du alletiders mest populære bilfarver. Det har den ene undersøgelse og rundspørge blandt bilejere gang på gang slået fast. Men hvad nu hvis det kunne blive mere sort? Altså så sort som du kan købe dig til.

Så skal vi have fat i farven Musou Black, der er udviklet af den japanske lakproducent Koyo Orient. Lakken reflekterer kun 0,6 procent af det lys der rammer den. Resten ‘forsvinder’. Og derfor ser denne Porsche 911 Turbo nærmest surrealistisk ud.

Når det er sagt, så er BMW den bilproducent , som er kommet tættest på en sort farve. Som i rigtig sort. For nogle år siden lakerede tyskerne en X6 i farven vantablack. Den er endnu mere sky over for lys. Faktisk absorberer lakken 99,96 af alt lys som måtte ramme den.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det gør farven særdeles anvendelig inden for rumfart og i militærindustrien. Af samme grund kan du ikke købe vantablack. Se magien ske med Muso Black herunder.

PS: Videoen er ret lang. Så vi har spolet lidt i den.

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk