Reklame:

Selv Tesla-ejer synes ny Tesla-øl til 1.000 kr. smager af pis

En flaske løber op i 1.024 kroner. Samtidig er kapslerne rustne og smager helt ved siden af.

At betale over 1.000 kr. for en øl lyder helt sindssygt. Eller i hvert fald kun som noget der kan ske på en café i det indre København.

Ikke desto mindre er den god nok. Teslas nye Cyberbeer koster 150 dollar svarende til 1.024 kr. flasken.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men allerede kort efter frigivelsen af den nye humlebryg er selv Tesla-fans ude med krads kritik. Øllen smager angiveligt helt forfærdeligt. Og ikke bare det. Kapslerne ruster selv på helt nye ølflasker.

Ikke ligefrem pragende for noget Tesla gerne vil sælge som et ’tillæg’ til den nye Cybertruck, der præsenteres for offentligheden 30. november.

LÆS OGSÅ: Legendarisk Mercedes-model får comeback efter 33 år

Apropos Cybertruck-præsentationen er Tesla godt rasende over en video, der i den forgangene uge slap ud på internettet. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Tilbage til øllen. Det er ikke mange, der har noget pænt at sige om den. På øl-portalen scorer øllen bare 3 ud af 5 mulige point. Og kigger man kommentarfeltet igennem, er det faktisk for højt sat.

– Cyberbeer er en dyrt omgang skrald. Ikke bare er kapslen rusten, selve øllen er også helt forfærdelig, lyder det i en af de mange kommentarer.

– Hvorfor føles det, som om Cyberbeer er noget, jeg vil få alkoholforgiftning af?, lyder det undrende fra en anden, der på sin X-profil (det tidligere Twitter, red.) både gør meget ud af at han ejer en Tesla og generelt holder meget af mærket.

Reklameblok:


Tesla har før forsøgt sig med at lave andet end biler. I 2020 frigav det amerikanske mærke en tequila og tidligere i år var det en McDonalds-ske. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?