Seks vanvidsbilister snuppet – “voldsomt”


Over den seneste måned har Fyns Politi kunnet fange seks bilister, der havde alt for travlt i byzoner. Det er voldsomt, siger politikomissær. 

Seks bilister har over den seneste måned kørt mere end dobbelt så hurtigt, end det er tilladt i byzoner. Det kan Fyns Politi konstatere efter man har haft særligt fokus på netop fartovertrædelser i byerne.

De seks vanvidsbilister blev målt til 110, 104, 105, 110, 106 og 113 km/t. Alle steder hvor den maksimalt tilladte hastighed er 50 km/t. Målingerne skete mellem 18. november og 19. december i år.

LÆS OGSÅ: Falsk betjent fanget – forsøgte at stoppe ægte civilpatrulje– Vi synes, det er voldsomt, at vi i løbet af så relativt kort tid har målt hele seks bilister, der midt i bymæssig bebyggelse kører så meget for hurtigt. Vi ved jo desværre, at det kan koste liv, når der bliver kørt så stærkt. Der skal bare så uendelig lidt til, siger politikommissær Preben Ingemansen fra Fyns Politi.

Alle som en kan de seks bilister nu se frem til ubetinget frakendelser af deres kørekort og bøder på 6.000 kroner.

Problemer i Odense
I sammen ombæring oplyser Fyns Politi, at man i øjeblikket har særligt fokus på Odense. Da der i byen på det seneste har været problemer med bilister, der giver den for meget gas inden for byskiltene.

Blandt andet sidder en 21-årig svensk statsborger i øjeblikket fængslet, han er dømt for at have kørt 121 kilometer i timen gennem den fynske hovedstad.

Det på en strækning hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. Når manden har afsonet sin dom, er han efterfølgende idømt udvisning af Danmark med et indrejseforbud.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk