Seks politibiler jagtede Audi med 200 km/t

Det tog Nordjyllands Politi en halv time og indsatsen fra seks patruljebiler at stoppe en 40-årig mand, der mandag kørte op mod 200 km/t i en Audi.
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Det tog Nordjyllands Politi en halv time og indsatsen fra seks patruljevogne at stoppe en 40-årig mand i en Audi.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Mandag eftermiddag i denne uge forsøgte en 40-årig mand fra Aalborg at flygte fra politiet i en Audi. Undervejs kørte manden 200 kilometer i timen på en landevej, og politiet fulgte efter med helt op til seks patruljebiler.

Det hele begyndte, da en kvinde ringede til politiet for at advare om manden, der slingrede rundt på vejene i Vesthimmerland. Da en patrulje fra Nordjyllands Politi fik øje på bilen, ville manden dog ikke gøre, som han fik besked på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Nemlig at stoppe.

I stedet indledte politiet en jagt på manden, som kørte op mod 200 kilometer i timen. Først efter en halv times kørsel med seks patruljebiler i hælene, gav manden op.

Ses vi til Auto Show?


– Herefter anholder vi gerningsmanden. Det viser sig, at der også er nogle tyvekoster i bilen, så vi har både oprettet nogle indbrudssager samt nogle færdselssager, oplyser Jess Falberg, der er vagtchef hos Nordjyllands Politi til TV2 Øst.

Den 40-årige blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk