Sebastian Vettels privatbil kan blive din – den har kun kørt 150 kilometer

Foto: Aston Martin

Men det kræver, at du har 250.000 euro svarende til 1,9 millioner danske kroner. Eller at du i hvert fald kan finde pengene. 

Der er meget fedt med fire hjul til salg på Pistonheads. Men lige nu er der særligt én bil der værd at notere sig. Og det ikke kun fordi det drejer sig om en Nissan GT-R Black Edition med sølle ethundredeoghalvtreds (ja, du læste rigtigt – 150, red.) kilometer på tælleren.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Nej, for den rette køber er det nok endnu mere interessant, at bilens første ejer var Sebastian Vettel. Bilen blev leveret til den firedobbelte Formel 1-verdensmester i sommeren 2012. Helt præcist i juli måned.

LÆS OGSÅ: Bilist kørte gennem isen – “Det var altså GPS’ens skyld”

Den potente Nissan har været en del af Vettels samling lige siden. Eller rettere lige indtil nu. Det er dog langt fra første gang, at den tidligere Formel 1-kørere tynder ud i garagen. Efter sit farvel til Scuderia Ferrari solgte han i februar 2021 12 biler fra samlingen. Altså på bare 72 timer.

Reklameblok:Der røg blandt andet en LaFerrari, en Enzo Ferrari og en 458 Speciale. Senere fortalte Vettel dog, at det oprydningen som sådan ikke havde noget med bruddet fra Ferraris Formel 1-hold at gøre.

– Jeg manglede lidt plads, og så er jeg en travl mand. Jeg havde simpelthen ikke tid til at køre i og nyde alle bilerne. Det er der ingen større hemmelighed i, fortalte han til tyske RTL i marts 2021.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk