Sebastian Vettel tager pis på Formel 1

Foto: Aston Martin F1

Underbukser er forbudt i Formel 1. I hvert fald hvis de ikke er brændhæmmende. Det fik en firedobbelt verdensmester til at tage pis på hele situationen. 


Det står i Formel 1-reglementet. Formel 1-kørerne skal, når de kører løb, bærer brandhæmmende undertøj. Det er for deres egen sikkerheds skyld. Og det er alle kørende sådan set afklaret med.

I løbet af weekenden i Miami fik den firedobbelte verdensmester dog nok. Formel 1 har nemlig endnu engang mindet kørende om, at de skal bære det brandhæmmende tøj. Og det synes Sebastian Vettel er lidt åndssvagt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Formel 1-kørerne risikerer store bøder, hvis de alligevel overtræder forbudet. Ingen i feltet må desuden bære smykker, når de sidder i bilerne. Sker det alligevel, udløser det en bøde på 52.000 dollars svarende til 365.000 danske kr. I andengangs-tilfælde skal der spyttes svimlende 265.000 dollars tæt på 2 millioner danske kroner i bødekassen.

– Jeg er ligeglad, men det er bare sjovt, at vi bliver ved med at tale om det, siger Aston Martin-køreren, der i øvrigt havde et forfærdeligt løb i USA. Tyskeren fik ødelagt sit løb af mange ting. Blandt andet sammenstødet med landsmanden Mick Schumacher i racets døende omgange.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk