Reklame:

Sebastian lejede en elbil: “Jeg fortrød det, allerede inden jeg havde sat mig ind”

Sebastian fortrød næsten øjeblikket, at han havde valgt at leje en elbil. En Volkswagen ID.3. Meget gik da også helt galt.

Elbiler er ikke for alle. Sebastian Schneider, der egentlig godt kan lide biler helt generelt, er en af dem, der ikke har kunnet finde sig til rette bag rattet i en elbil.

Det fortæller han om på sin Youtube-kanal TechnikLoft. Sebastian, der bor i Tyskland, besluttede sig for at leje en elbil, en Volkswagen ID.3, i tre dage.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men allerede før, han havde havde sat sig ind i bilen, fortrød Sebastian sin beslutning. Det fortæller han selv i en video om oplevelsen.

– Vi skal ikke engang ind i bilen for at finde den første ting, jeg ikke bryder mig om. Jeg bryder mig ikke om designet, og farven er forfærdelige.

LÆS OGSÅ: Danske Villy vil af med 145 biler – “Jeg begyndte at samle som 18-årig”

Indrømmet, for mange lyder det nok som småting. Men Sebastian lover, at oplevelsen med ID.3’eren bliver værre endnu.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det falder ham blandt andet for brystet, at Volkswagen har kunnet udstyre bilen med så mange touchpaneler uden at lade dem lyse op om natten.

– Det er helt forfærdeligt, og de (der har fundet på det, red.) burde fyres. Men Sebastian Schneider har mere at sige om Volkswagen-modellens display og skærme.

For ifølge ham er de fyldt med fejl. Alligevel siger Sebastian Schneider i videoen, at oplevelsen af elbilen generelt er positiv.

Reklameblok:


Alligevel påpeger Sebastian Schneider, at bilen, der ikke har kørt meget mere 1.200 kilometer, begynder at se slidt ud. Især det den sorte pianolak er fyldt med ridser, og så føles bilen ifølge Sebastian Schneider billig.

På den anden side lover i slutningen af videoen at lave en video med de ting, han faktisk godt kan lide i ID.3’eren. Den kan du også finde på hans youtube-kanal.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?