Se pinsesolen danse på Padborg Park, når DHB endelig er tilbage!

DHB 2022
Foto: DHB

Fotos: Boosted, Morten Alstrup, Mick Friis Images mfl.

Hvis du har savnet bilevents bare halvt så meget som os på Boosted-redaktionen, så glæder du dig også helt sindssygt til pinsen, hvor Danmarks største bilfestival, DHB, endelig er tilbage!

Det har været et par hårde somre for alle. Også for os bilentusiaster, som har måtte undvære fede events som Auto Show og DHB. Men NU er alt tilbage ved det gamle, og vi er max klar på at nyde sommerens mange arrangementer fuldt ud. Derfor kan vi næsten heller ikke vente med at træde de første skridt på Padborg Park, når DHB 2022 skydes i gang 3. til 5. juni.

Som altid byder DHB-weekenden på masser af fedt ræs på 201-meteren, action i DHB Drift Challenge, stemning på brænderpladsen og masser af fest og farver på den helt store klinge. DHB har nemlig hyret ingen ringere end Faustix, som uden tvivl kommer til at sætte musisk ild til Parborg Park, når han går på den store scene lørdag den 4. juni.

Selvom vi ikke siger nej til en god fest med Faustix i spidsen, er det allervigtigste nu stadig bilerne, og her er DHB altid garant for biler i enhver afskygning. Om det gælder de hurtigste på 201 meter, de vildeste røgmaskiner på driftbanen eller de fedeste brænderbiler på den legendariske brænderplads, så går du aldrig galt i byen til DHB på Padborg Park, hvis du har bare en smule benzin i blodet.

Men du skal skynde dig lidt, hvis du vil med til DHB 2022 til den nedsatte pris, som er tilgængelig indtil 1. maj. Herefter koster billetterne mere, så hvorfor vente? KLIK DIG IND HER og læs mere om billetpriserne.

DHB 2022
Vi glæder os HELT VILDT til at se bilerne give max gas på 201-meteren!

Hvis du har en bil holdende i garagen, og du gerne vil deltage i enten 201-meter, drift eller være med på brænderpladsen, så skal du tilmelde dig hurtigst muligt. Hvis du vil læse mere om DHB for deltagere, kan DU KLIKKE HER.

Ses vi den 3. til 5. juni på Padborg Park? Boosted er i hvert fald på pletten, og vi glæder os til at se jer alle sammen igen. Læs meget mere om DHB på www.padborgpark.dk/dhb/

Herunder kan du se den fede DHB aftermovie fra Mick Friis Images:

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk