Se nogle af Danmarks vildeste biler i Odense, Aarhus og Aalborg

Den 24. september går starten på en af landets største private velgørenhedsindsamlinger - Cool Car Race. Bilerne starter i Odense, kører til Aarhus og ender i Aalborg
Foto: Cool Car Race

Gør dagens gode gerning – kom og savl over fede biler.


Kan man savle over nogle af verdens absolut fedeste biler og samtidig gøre en god gerning? Svaret er et rungende JA! For i dagene mellem 24. og 26 september turnerer det velgørende arrangement Cool Car Race rundt mellem Odense, Aarhus og Aalborg.

Starten går i Odense d.24 september, før karavanen af superbiler gør stop i Aarhus for til sidst at ende i Aalborg.

Undervejs samler deltagerne millioner af kroner ind gennem konkurrencer, auktioner, happenings. Og det er faktisk noget der batter. Gennem årene har Cool Car Race samlet mere end 6 millioner kroner ind.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og pengene? Ja, de går ubeskåret til danske børn der har brug for en ekstra hånd her i livet. Sidste år nåede indsamlingen 1,8 millioner kr., og det er målet at slå den rekord i år.

Gruppen af biler tæller modeller fra McLaren, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Rolls Royce og Aston Martin. Ergo er der altså rigeligt højoktan tilstede!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Starten går fra Odense – nærmere bestemt Flakhaven d. 24. september kl. 9.30 – men bilerne er der fra kl. 8.00.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk