Se lige her: Honda har bygget en ny S2000

Med til Tokyo Auto Salon har Honda noget af en nyhed – nemlig en ny S2000

S2000 20th Anniversary Prototype er godt nok ‘kun’ et koncept, som fabrikken har bygget i anledningen af modellens 20-års fødselsdag, men halløj for en fødselsdagsgave Honda har givet sig selv.

Den ‘nye’ S2000 kommer dog også S2000-ejere til gode. På Tokyo Auto Salon bruger Honda nemlig bilen til at vise en række dele frem, som fabrikken har tænkt sig at genstarte produktionen af.

Idéen med at genstarte produktionen af dele til det ældre modelprogram er Honda ikke ene om at have fået. Både Toyota og Nissan gør det til henholdsvis Supra og Skyline GT-R.


LÆS OGSÅ: Tysk tuner har 37 eks-militære G-Klasser til salg

Hondas S2000-koncept ser lidt anderledes ud, end den oprindelige bil gør. Blandet andet fordi man har ændret på fronten ved at gøre den en smule længere. Noget fabrikken har tænkt sig at sætte i produktion. Den nye fronten vil passe direkte over på original-bilen, hvilket gør S2000 mere aerodynamisk, siger Honda.

Det mere strømlinede design skulle også forbedre bilens retningstabilitet under høje hastigheder.

Herfra bliver det hele dog en smule mystisk. Selvom vi kan spotte flere ændringer – blandt andet i kabinen med en touch-skærm – har Honda endnu ikke sagt meget om, hvilke dele der når produktionstadiet. Det må vi i stedet vente til 20. februar, hvor fabrikken offentliggøre den komplette liste af dele, med at få at vide.

Men cool er den, ‘den ny, gamle japaner’.

 


Reklame: