Se billederne og video: Koeningsegg One:1 smadret på Nürburgring


En tur rundt i ‘det grønne helvede’ alias Nürburgring kostede i går en af blot syv produceret Koeningsegg One:1 livet. Det skete, da den svenske superbilsfabriks testkører jagtede en omgangsrekord rundt på den 20,8 kilometer lange, legendariske racerbane.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: TOYOTA MR2 MED 1.126 HK GODKENDT TIL GADEBRUG

Fabrikken bekræfter selv uheldet. Testkøreren er i god behold, men måtte alligevel en tur forbi hospitalet som del af en standard procedure ved uheld på Nürburgring.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: NU FÅR PAUL WALKERS FAMILIE ENDLIGE HANS STÅJLNE BILER HJEM

Hvor svært det egentlig er at tæmme det grønne helvede, er altså nu også gået op for vores svenske superbils-venner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


“Denne ulykke bekræfter blot hvor svært det at køre på dette niveau, på verdens ultimative testbane”, udtaler en talsmand fra fabrikken.

LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND DEN FEDESTE TUR TIL VALLÅKRA 2016

Bilen, der forulykkede på ‘Ringen’, er den selv samme, som blev observeret i København i april i år. Årsagen til gårsdagens ulykke er endnu ikke offentligt kendt, men udenlandske medier spekulerer i, at en fejl i bilens ABS-system må tage skylden.

boosted_nytbanner

KLIK I GALLERIET HERUNDER OG SE BILLEDERNE FRA ULYKKEN

https://www.youtube.com/watch?v=RZWEBAHREa8

Reklame:

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk