Mick Schumachers første ord til Kevin Magnussen var geniale

Foto: Haas F1

Da Kevin Magnussen efter Nikita Mazepins fyring blev holdkammerat med Mick Schumacher, var det tyskeren der på genial vis brød isen i Haas-garagen.

En af de absolut største samtaleemner i F1-paddocken i år opstod, før 2022-sæsonen overhovedet gik i gang. Helt uventet – også for ham selv – befandt Kevin Magnussen sig nemlig i en Haas-racer som afløser for den fyrede Nikita Mazepin.

Holdkammeraten Mick Schumacher tog heldigvis hele cirkusset i Haas-lejeren meget pænt. Faktisk var det ham, der brød isen mellem de to nye holdkammerater med lidt velvalgt humor. Det fortæller Kevin Magnussen til Sport Bild.

– Micks første ord til mig var “Suck my balls”, fortæller danskeren til mediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Og det kunne man jo tage som en noget af en fornærmelse. Især på første arbejdsdag. Altså hvis man ikke er Kevin Magnussen. Mick Schumachers hilsen er nemlig en direkte reference til det verbale sammenstød som hans nye holdkammerat havde med Nico Hulkenberg efter Ungarns grand prix i 2017.

Han er virkelig en fin fyr
Alt sammen fordi Nico Hulkenberg undervejs i løbet følte, at Kevin Magnussen pressede ham af banen. År senere får episoden – og især referencen til den – dog K-Mag til at se positivt på holdkammeraten i Haas-bilen.

– Mick har god humor. Fra det øjeblik stod det klart for mig, at vi ville få et godt forhold til hinanden. Mick er virkelig flink og meget afslappet. Jeg respekterer ham meget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Kevin Magnussen tog desuden holdkammeraten i forsvar.

– Mange mener, at han kun er i Formel 1 på grund af efternavnet. Men det passer ikke. Han er en top-chauffør der har modstået der pres som følger med.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk