Scanleasing åbner eksklusivt bilhus overfor Tivoli

Scanleasing ved Tivoli i København

Det er ikke kun et showroom, men en oplevelse, når en af Danmarks største privatejede flexleasingvirksomheder, Scanleasing, åbner et specialbygget bilhus i bunden af Axel Towers, København.

Smukke biler, god vin og tidløst design. Det er hvad bilinteresserede fremover kan opleve i Scanleasings nyåbnede bilhus i hjertet af København.

Det 430 kvadratmeter nyrenoverede showroom står færdigt ultimo juni og vil jævnligt blive opdateret med friske indslag, for selvom bilerne er ekstraordinære, så er lokalerne ikke et museum. De skal vise Scanleasings brede portefølje frem.

– Det er selvfølgelig sjovt at have en Aston Martin til flere millioner stående, men ærligt talt, så er det jo ikke dem, der bliver langet flest over disken af. Derfor er vores ambition at have et levende og dynamisk showroom med biler, der kan blive prøvekørt og oplevet af alle danskere, der ønsker stor køreglæde for et overkommeligt månedligt beløb, siger salgsdirektør i Scanleasing, Ulrick Havndrup.

Scanleasing ved Tivoli i København

Showroom, lounge og lækker vin
Det 61 meter høje arkitekttegnede Axel Towers huser både advokater, chokolatierer og nu også nogle af Danmarks mest eksklusive biler. En tilføjelse som har krævet en kæmpe ombygning af lokalerne.

– Vi har prioriteret den helt centrale og dé utroligt smukke omgivelser til vores showroom, som Axel Towers giver os, men det mener vi også forpligter. Derfor har vi ikke skåret nogen hjørner i renoveringen eller indretningen, og det er vores ambition, at det altid skal være en oplevelse at besøge vores showroom, fortæller Ulrick Havndrup.

Bilhuset er selvfølgelig indrettet med biler, men også med konferencelokale og loungeområde med designmøbler og lækker vin til kunderne. Formålet er, at enhver der kommer ind i lokalerne, gerne skal gå derfra med en fed oplevelse.

Scanleasing tager springet fra Kolding til København
Scanleasing har siden 2008 haft base i Kolding, men i takt med den stigende interesse for leasing og den voksende kundebase i København samt i resten af landet, har ledelsen nu taget springet og åbner endnu et kontor og showroom på en af de mest centrale adresser, hovedstaden har at byde på: Axeltorv, mellem Tivoli og Cirkusbygningen.

– Scanleasing i Kolding er godt forankret i den jyske muld, og det er vi stolte af. Men vi har efterhånden også opbygget et stort kundeforum i resten af landet, så derfor åbner vi vores nye showroom i hjertet af København, Axel Towers, hvor alle kan komme forbi til en snak om leasing og opleve vores lækre biler, siger Ulrick Havndrup.

Scanleasing markerede den færdige renovering af showroomet med biler, bobler, og bourgogne i midten af juni måned, og lokalerne står nu klar med flotte biler og rådgivningsspecialister.

Se mere på www.scanleasing.dk

Scanleasing ved Tivoli i København Scanleasing ved Tivoli i København Scanleasing ved Tivoli i København


Reklame: