Reklame:

Saleen S7 er tilbage – 1.500 hk og 480 km/t på toppen

Superbilen Saleen S7 er efter 10 års fravær tilbage – og det voldsommere end nogensinde før

Husker du Saleen S7? Den amerikanske superbil fra 00’erne, hvis syv-liters Ford-V8’ere med de dobbelte turboer kunne nå 400 km/t?

Nu er amerikanerne tilbage – i Kina! Her har Saleen netop præsenteret en nyfortolkning af S7’eren, og den er bare endnu vildere. Motoren har stadig otte cylindre og dobbelte turboer, men nu er ydelsen helt oppe på 1.500 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Saleen S7 er ikke bare hurtig det er også en gudesmuk sag

Lagt sammen med 1.800 newtonmeter er den teoretiske topfart pludselig noget højere. 480 kilometer i timen for at være præcis. Den amerikanske superbilsfabrikant har aldrig manglet talent i udviklingsafdelingen, men det har – ligesom for mange andre bilfabrikker haltet gevaldigt med finanserne.

Måske er det derfor, Saleen ved samme event præsenterede både en SUV og en lille, fuldt ud elektrisk bybil. Det er jo åbentbart det, folk vil have. Men S7’eren? Ja, ifølge Saleen spurter den fra 0 til 100 km/t på bare 2,2 sekunder.

Vi snupper S7’eren – tak!

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?