Sagt om Hamilton: “Jeg tror, han stopper”


Bernie Ecclestone, der tidligere stod i spidsen for Formel 1-organisationen, tror, at Lewis Hamilton snart siger farvel til sporten.

Han har vundet alt, hvad der er at vinde – endda syv gange. Ved årets sidste løb blev Lewis Hamilton dog overhalet på sidste omgang af VM-rivalen, Red Bulls Max Verstappen.

Og det kan være medvirkende til, at Mercedes-køreren snart er fortid i Formel 1-feltet. Det mener i hvert fald Bernie Ecclestone.

Den 91-årige småbørns far – ja, han yngste er lige fyldt 18 måneder – og tidligere Formel 1-chef mener, at tabet til Verstappen er mere, end Hamilton har kunnet klaret.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:LÆS OGSÅ: EFTER VM-NEDERLAG – HAMILTON SLETTER ALLE, HAN FØLGER, PÅ INSTAGRAM

–  Jeg tror ikke, at han kommer tilbage. Hans skuffelse er for stor. Og på en måde forstår jeg det. Nu er tiden inde til at være mode-entreprenør, som han drømmer om, med syv titler ligesom Michael Schumacher, siger Ecclestone til Blick, som Ekstra Bladet har citeret.

Mercedes håber
Det er dog ikke, fordi Ecclestone har talt med hovedpersonen selv. Men den 91-årige siger selv, at han har været i kontakt med Hamiltons far, Anthony Hamilton, fornylig.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Og ifølge Ecclestone ville Hamilton Sr. ikke tale om sønnens fremtid, så de to talte kun forretning, lyder forklaringen fra den aldrene englænder.

Generelt spekuleres der meget i, om Hamilton snart meddeler sit karrierestop. Men der er dog også modsatrettede opfattelser. Blandt andet fra Derek Warwick, som var løbssteward i Abu Dhabi

–  Jeg er sikker på, at det gør ondt, og han (Hamilton, red.) skal bruge lidt tid på at komme sig. Måske er denne snak om pension lidt selvmedlidenhed.

Omvendt tyder noget på, at Mercedes ikke er helt sikrer på, om deres stjernekører også sidder i en Formel 1-bil næste sæsonen. Før juli sagde teamchef Toto Wolf, at han ‘håber, at Hamilton fortsætter’.

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk