Sagt om Hamilton: Han er en drama queen


Spekulationerne om Lewis Hamiltons karriere begyndte allerede at florere, da han på sidste omgang af 2021-sæsonen tabte VM-titlen til Max Verstappen.

Men selvom en højprofileret mand som den tidligere Formel 1-chef Bernie Ecelstone allerede har sagt, at han tror, at Hamilton er fortid i motorsportens kongeklasse, så giver den danske journalist og F1-kommentator Peter Nygaard ikke meget for den forklaring.

– Det, der gør mig allermest overbevist om, at han fortsætter, er, at han er lidt en drama queen, siger Peter Nygaard til DR.

Og selvom Peter Nygaard erkender, at det var Mercedes-chefen – Toto Wolf – der selv antændte spekulationerne, så er der ikke noget i det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Det var Toto Wolff (holdleder hos Mercedes), der satte ild til bålet allerede dagen efter grand prixet i Abu Dhabi, hvor han sagde, at han håbede, at Lewis fortsatte, fortæller Peter Nygaard.

Det har heller ingen betydning, at både Hamilton og Wolf blev væk fra den awardceremoni, som Formel 1-organisationen hvert år afholder for at runde sæsonen af. Noget både Wolf og Hamilton ellers var forpligtet til at deltage i, fordi Hamilton som top-3-kørere ifølge reglerne skal være til stede.

Vil slå Schumachers rekord
Det, der i sidste ende overbeviser Peter Nygaard, om at Hamilton ikke lægger racerhandskerne på hylden, er, at briten vil slå Michael Schumachers rekord.

Og det skal der som bekendt mere end syv verdensmesterskaber til. Lige nu har Hamilton ‘kun’ syv VM-titler på CV’et. Et nederlag på sidste omgang til hollænderen Max Verstappen har dog ikke slukket den drøm, mener Peter Nygaard.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Faktisk er journalisten over for DR 99,9 procent sikker på, at Hamilton ikke stopper karrieren nu.

Vi får se. Det første Formel 1-løb i 2022-sæsonen skal køres i Bahrain 18. marts, og det bliver i øvrigt i nye biler efter et ny reglement.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk