Bizar sag: Politiet måtte jagte stjålet rustvogn – med kiste og afdød person bagi

Biljagt efter rustvogn
Billedet er ikke fra den pågældende sag - Pixabay.com

Det her må være århundredets dårligste beslutning.

Hvem finder på at stjæle en rustvogn foran en kirke? Det var ikke desto mindre, hvad der skete foran St. Anthony’s Greek Orthodox Church i Pasadena tidligere på året.

En sort Lincoln Navigator var parkeret foran kirken, da gerningsmanden altså valgte at stjæle bilen – som ikke var tom. En kiste med en afdød person var stadig i bilen. Og da chaufføren kom tilbage og skulle køre videre i rustvognen, var den altså væk.

“Af alle de dumme beslutninger, du har taget, så tag i det mindste en god og aflever den afdøde og kisten bag i bilen”, skrev politiet med det samme på Twitter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Det resulterede i en biljagt af de lidt mere specielle ned langs motorvej 110 ved Los Angeles. Med helikopter, nedlukning af motorvejen osv.

Efter kort tids kørsel fik politiet heldigvis standset rustvognen – dog ikke uden at skade bilen. Men kisten var ikke kommet noget til af sammenstødet med en politibil.

Den afdødes familie blev orienteret om sagen, og kisten kunne derefter afleveres til kirken. Det skriver Independent.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk