Sabine Schmitz hyldes i Top Gear-special – se programmet her


Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond er alle tilbage i Top Gear for at hylde den hurtige kvinde.

Den 16. marts i år mistede motorsporten en af sine absolut mest lysende stjerner, da Sabine Schmitz efter års kamp tabte til kræften. I weekenden blev kvinden med de mere end 30.000 omgange på Nürburgring meget fortjent hyldet med en særudgave af Top Gear.

Programmet kan ses på BBC iPlayer, men kun hvis man opholder sig i England. Dog er det lykkedes os at finde den smukke hyldest på Facebook. I den cirka 30 minutter lange special ser Jeremy Clarkson, Richard Hammond samt den nuværende Top Gear-trio tilbage på et ekstaordinært liv i overhalingsbanen.


Sabine Schmitz’ vindende væsen og sympatiske person gav hende mange fans på som ude for banen. Lige nu kæmper tæt på 50.000 personer med deres underskrifter da også for, at et sving på Nürburgring opkaldes efter netop Schmitz.

Sabine Schmitz TV-karriere begyndte i 2004, da hun første gang medvirkede i Top Gear. Dengang forsøgte hun at få en Ford Transit rundt på Nürburgring i en tid under ti minutter. Det lykkedes næsten.

I 2016 vendte hun tilbage til skærmen, da hun var en del af det hold, som BBC efter Clarksons fyring relancerede Top Gear med. Schmitz sidste Top Gear-optræden var så sent som i februar sidste år.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk