Sådan skulle Toyota ha’ bygget Hilux – med LS-V8

Denne 34 år gamle Toyota Hilux ( XtraCab 4×4) har noget, som ikke ret mange af dens artsfæller har - nemlig en fuldfed V8-motor på 6,2-liter.

Denne 34 år gamle Hilux ( XtraCab 4×4) har noget, som ikke ret mange af dens artsfæller har – nemlig en fuldfed V8-motor på 6,2-liter.

Hvordan skulle Toyota have bygget Hilux’en i 80’erne? Med V8’er. Problemet? LS3-motoren var ikke en ting før Corvette C6 i 2008. Men så er det godt, at der findes geniale (gale) sjæle, som kan føre tanken ud i livet.

LÆS OGSÅ: En Hilux med 6,2-liters AMG-V8 lyder FANTASTISK!

Og nu kan det japansk/amerikanske vanvid blive dit. 87′-pickup’en er nemlig til salg på Bring A Trailer, og på tidspunktet for denne artikels publicering er der stadig fire dage tilbage af auktionen.Prisen er foreløbig løbet op i 20.000 dollars svarende til 131.000 danske kroner. Det kan man mene er en anelse pebret for en tæt på 40 år gammel Toyota – men det er ombygningen du betaler for, skal du huske.

LÆS OGSÅ: Sådan afliver du en Audi på 7 sekunder

Og det er der altså tilsyneladen nogen som er mere end villig til.

Hvor mange hestekræfter, bilen kan prale af, fremgår ikke af annoncen. Men er der ikke rørt ved den, yder den som minimum 436 hk. Sælger vil til gengæld gerne fortælle, at motoren er koblet til et firetrins automatgear, og at bilen står på 12,5″ brede BFGoodrich All-Terrain-hjul.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk