Sådan skal en Aventador se ud… ifølge Liberty Walk


Du kan ikke få en Lamborghini Aventador længere. I hvert fald ikke et fabriksnyt eksemplar. Men det står dig frit for at bygge et bredt monster ud af et brugt eksemplar.

Altså hvis du vel og mærke har råd. Men så kan du jo også spørge stifteren af den japanske tuner Liberty Walk, Kataru Wato, til hans seneste projekt.

For den mand er gal. Bare sådan lidt. Det skal man ikke have studeret denne Lamborghini Aventador i mange sekunder for at nå frem til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilen, som i øjeblikket er udstillet i Tokyo, har selvfølgelig fået et bodykit som er rasende dyrt. Faktisk løber alene delene op i 187.000 dollars svarende til 1,2 millioner danske kroner.

Eller cirka det halve af, hvad bilen i sig selv koster. Selvfølgelig uden danske afgifter. Vi må heller skynde os at sige, at de 1,2 millioner er for hele bodykittet. Sagt på en anden måde: det kan blive billigere.

Eller… Intet, der står Liberty Walk på, er billigt. Men du forstår nok, hvor vi vil henad. Det billigste, den japanske tuner kan tilbyde til den italienske superbiler, er en række kulfiberdele.

De koster 94.000 dollars eller 600.000 danske kroner plus det løse. Udover kulfiberdelene kan du Liberty-traditionen vælge et sæt ultrabrede fælge og en luftundervogn. Den slags har selvfølgelig også sin pris. Og nej, den er ikke medregnet i de 187.000 dollars.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk