Sådan ser fremtiden ud for Hyundais luksusmærke


Officelt har Genesis aldrig været i Danmark. Det tætteste, vi kommer den koreanske luksus, er Hyundai Genesis Coupé fra 00’erne. Så her er en forsmag på, hvad tyskerne kan købe.

Genesis X Speedium Coupe er en forsmag på mærkets fremtidige designsprog. Koreanerne kalder det selv. Athletic Elegance. Under præsentationen talte Genesis ikke om egentlige produktionsmodeller. Men chefdesigner Luc Donckerwolke indrømmede, at bilen ikke blot var et designforslag.

Måske lige så vildt er det, at Luc Donckerwolke fik sagt, at fremtidens Genesis ikke har behov for forlygter. I hvert fald ikke som vi tradionelt forestiller os dem. I stedet skal alt udvendigt lys på bilerne udgøres af lange LED-striber. Som på konceptet her.  Navnet på coupéen – Speedium – refererer i øvrigt til en racerbane i Sydkorea.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Interiørdesign og teknik er Genesis ikke meget for at tale om. Faktisk vil de slet ikke sige noget. Men vi ved, at mærket allerede i 2025 kun vil sælge elbiler.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk