Sådan ser den nye Renault 4 ud… næsten

Renault har netop brugt Paris Motorshow på at vise, hvordan den genoplivede “4” vil sige ud. Næsten da.


Renault snyder lidt i disse dage. Forleden viste franskmændene et vildt driftmissil baseret på en elektrisk udgave af Renault 5. Og nu er turen kommet til den Renault 4.

LÆS OGSÅ: Bilist stak af fra politiet: Nåede over 200 km/t… i en Mazda 626

Altså med den forskel at vi her ser på en bil, som rent faktisk skal i produktion. Og det næsten som den står på billederne i denne artikel. Det oplyser den danske importør i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For selvom vi også får en ny Renault 5, er konceptet Renault 4Ever langt tættere på den virkelig som skal masseproduceres om bare et par år, hævder franskmændene.

Den skal faktisk produceres
Selv siger fabrikken, at Renault 4 i sin tid jo faktisk var en SUV, før det begreb overhovedet eksisterede i bilernes verden.

“En bil med betydelig frihøjde og rummeligt interiør. Med bladt til både bagage og passagerer”, skriver Renault om den nye 4. Hvor meget kan du så regne med bliver til virkelighed?

Se vores reklamer:


Det gør Renault meget klart. Alt det, der er sort – som skærme, dæk og tagbøjler – er en del af konceptet. Mens fabrikken har tænkt sig at gøre alvor af alt det sølvfarvede.

Reklame:
Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk