Sådan finder du den aktuelle markedspris på klassiske biler


Der er sket en eksplosiv stigning i priserne på mange klassiske biler, og det kan derfor være svært at navigere rundt i markedet. Classic Analytics er derfor din nye bedste ven!

Spekulanter og uro i verdensordenen er nogle af de ting, der kan få priserne på klassiske biler til at stikke udenfor normalerne. For netop klassiske biler har den seneste tid været i himmelflugt, og det gør markedet svært at navigere i.

LÆS OGSÅ: Ny afgift kan være på vej til disse bilister

Én ting er selvfølgelig udbudspriserne, men det ser faktisk ud til, at bilerne også bliver solgt, da vi oplever markant færre specielle klassiske biler til salg på det europæiske marked end før.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Er du på udkig efter en klassisk bil, eller vil du sælge, så har Classic Analytics gjort et kæmpe arbejde for dig – de har nemlig lavet et gigantisk opslagsværk over mere end 4.000 klassiske biler og prissætter dem efter det akutelle marked.

Tager højde for bilens stand

En ting, som virkelig har indvirkning på prisen, når vi taler klassiske biler, er den fremtrædne stand, og det har Classic Analytics taget højde for. Her ser du nemlig prisen, hvis bilen er i god stand, og hvis bilen er i slidt stand. Så kan du selv vurdere, om din aktuelle bil ligger i midten eller til én af siderne. Det er altså genialt. Du kan slå bilerne på lige her!

Reklame-video:


Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk