Sådan er der plads til 7 biler i en garage til 3

Bilejer Chris Hullinger fra Texas har fået plads til hele syv biler i en garage, hvor der egentlig kun kan være tre.

Det hjælper gevaldigt, at mange af bilerne i garagen er Dodge Vipere. Ja, det er faktisk rigtigt!

Man er ikke bilentusiast, hvis man ikke på et eller andet tidspunkt har drømt om den helt store bilsamling og nok stadig gør det. Når det så er sagt, er det de færreste som faktisk har pladsen til så mange biler.

En, to biler. Lad gå. Måske tre lige kan være der, hvor man bor. Men herfra begynder det virkelig at knibe for de fleste. Men Chris Hullinger fra Texas er ikke som de fleste. Han har nemlig fået plads til hele syv biler. Altså i en garage der egentlig er beregnet til tre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det virker måske puslespils-agtigt, men manden har været smart og installeret to lifte i garagen. En i hvert sit hjørne. På liftene er der plads til to biler. Dermed er de første fire altså klaret. De øvrige tre er klemt ind i mellemrummet mellem liftene.

Ikke plads til alt alligevel
De tre biler står på hver deres rullende dollyer, så der kan skubbes rundt med dem. Og sådan går det hele altså op i en højere enhed.

Ses vi til Auto Show?


Ud fra billederne at dømme er Chris Hullinger i øvrigt stor Dodge-fan. Nærmere bestemt er han nok fan af Viper-modellen. Alligevel har der måske ikke været plads til alle biler i garagen. I indkørslen holder nemlig også en Chevy Bolt.

Men lige den bil forstår vi godt, at Chris Hullinger parkerer lidt væk fra alt andet. Elbilen har store problemer med batteripakken – den bryder i brand.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilejer Chris Hullinger fra Texas har fået plads til hele syv biler i en garage, hvor der egentlig kun kan være tre.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk