Så vild er den Ford Raptor, du må IKKE må få


Ford er klar med en ny Ranger Raptor. Her i Europa må vi dog ‘nøjes’ med den neddroslede udgave af Fords tre-liters Ecoboost-V6’er.

Ford er meget stolte af, at den nye Ranger Raptor også kommer til Europa. Det, de europæiske importører bare ikke fortæller, er, at den virkelig topmodel ikke kommer til Europa. I hvert fald ikke officelt.

Så vil du have V6’eren med samtlige hestekræfter til rådighed (397 styk), skal du ikke bo i Europa. Det skyldes ene og alene emissionstal og regler. Det var i hvert fald, hvad Ford svarede, da Carscoops spurgte til en forklaring på forskellen i ydelsen. I USA og Australien skal motoren ganske enkelt ikke leve op til de samme krav som i Europa. Det betyder, at europæiske Ranger Raptor-kunder må nøjes med 288 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kommer – også – til Danmark
Bevares, det er 88 hestekræfter mere end forgængeren har. Men alligevel. Som europæisk Ranger Raptor-kunde forstås vi her på redaktionen godt, at man kan følge sig snydt. Alligvel mener Ford, at også de europæiske kunder har noget at se frem til.

– Den nye 3,0 liters V6 twin-turbo EcoBoost benzinmotor giver Ranger Raptor en anderledes dynamik end tidligere, hvilket vil tilfredsstille selv den mest hardcore performanceentusiast, siger Dave Burn, som er chefingeniør på Ranger Raptop, i en pressemeddelse.

Den nye Ford Ranger Raptor, som for første gang har permanent firehjulstræk, kommer til Europa senere i år. I Danmark forventer importøren at kunne lancere bilen i oktober måned. Priserne er derfor ikke klar endnu.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af Ranger Raptor

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk