Så skete det: Toyota har vist den nye Supra


Spekulationerne er slut – Toyota har vist den næste Supra som racerbil med navnet GR Supra Racing Concept

Spekulationer, gisninger og rygter. Alt sammen noget der har sværmet i 1.000-vis om Toyotas næste udgave af Supra-modellen meget, meget længe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Nu stopper Toyota selv hele rygtemøllen ved at vise GR Supra Racing Concept på Geneve Motor Show 2018. Dermed bekræfter Toyota endelig genkomsten af den legendariske Supra.

LÆS OGSÅ: MEDIE – HER ER SPECIFIKATIONERNE PÅ DEN NYE SUPRA

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Dermed slutter en lang tørke for verdens mange Supra-fans, der i 16 år har måtte vente på en ny bil, efter at Supra Mk.IV udgik af produktion i 2002. Med GR Supra Racing Concept bekræfter Toyota da også genkomsten af gadebilen, vis historie startede med den første Celica Supra i 1978.

Racerbilen er bred, potent og bygget af fjerlette materialer. Eksempelvis er både for-og sideruder lavet i plastisk. Michelin-dæk sørger for grebet, mens en hækvinge gigantiske dimensioner suger bilen til asfalten rundt i sving og på alverdens langsider.

Mens BBS har leveret racerbilens fælge, der lige kan nå at gabe over de enorme Brembo-bremser.

 

Reklame:

Det mest interessante for mange Supra-fans er dog det faktum, at racerbils-konceptet blot er en forsmag – om end en virkelig fed én – på den næste udgave af gadebilen, som Toyota oplyser går i produktion i løbet af 2019.

 

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk