Se listen: Så meget tjener din yndlings bil-youtuber

Foto: Youtube.com/shmee150 - screendump

Deres videoer ses af millioner, men hvor mange penge spytter Youtube egentlig i kassen hos hver enkelt af de helt store bil-stjerner?

Hvor meget tror du eksempelvis, Tim Burton aka. Shmee150 kradser ind på at dele sit liv blandt superbiler med sine to millioner Youtube-abonnenter? Ikke ret meget, faktisk.

I hvert fald ikke sammenlignet med hvor mange minutters indhold, den engelske bilgut uploader til Youtube hver eneste uge.

Faktisk indtager han med en estimerede fortjeneste på sølle 406 dollars pr. youtube-video blot en ottende plads på listen over de 20 bedst betalte youtube-stjerner med benzin i blodet, som All Car Leasing har udarbejdet.Hvem tror du tjener mest på en youtube-video? Det er IKKE Shmee150

Indrømmet, det lyder, som om at den gode Tim lige så godt kunne lade kameraet ligge. Men fordi indtjeningen pr. instagram-opslag også regnes med, ser det lidt pænere ud for englænderen.

I alt vurderes han at få 5.431 dollars for et opslag. Men det står næppe mål med, hvad han i det hele taget bruger at holde sin forretning kørende.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videreNæste side
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk