Så legende let rammer Bugatti Chrion 414 km/t på Autobahn


Ved hastigheder så høje sluger den benzinen hurtigere, end du kan nå at fylde tanken. At se en Chiron ramme 400 km/t er underligt dragende.

Tanken i en Bugatti Chiron kan rumme 100 liter højoktan-benzin, og når det går hurtigst, tømmer den sig igen på bare syv minutter.

Radim Passer er blevet rig på ejendomshandel. Så rig at han er blandt de blot 500 Bugatti Chiron-kunder, og selvom han er fyldt 58 år, er han ikke bange for at sende sømmet helt kælderen.

I videoen herunder følger vi ham klokken 04.50 om morgenen. Altså på en forholdvis ødede Autobahn-strækning, hvor de 16 cylindre virkelig får lov at leve i jagten på 400 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Faktisk lykkedes det Passer at presse Bugatti’en forbi – nemlig helt til 414 km/t. Og her vil den skarpe Boosted-læser nok tænke sit. For en Chiron er begrænset til 380 km/t, er den ikke?

Jo, hvis man bruger den ‘kedelige’ nøgle…

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk