Så hurtig er den nye Panamera: 7 superbiler den smadrer på Nurburgring


Verdenspressen har knapt fået kløerne i den nye aftapning af “elefant-porschen”, Porsche Panamera, før fabrikken lader den nye V8 biturbo-variant sætte en imponerende rekord i “det grønne helvede” på Nurburgring.

LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND SOMMERENS FEDESTE V8-GRILL 

7 minutter og 38 sekunder – sådan klarer man skærende med 550 hk, turbo og PDK-gear! En tid, der ikke alene gør Panamera til den hurtigste serieproduceret sedan i verden, men også gør den hurtigere end noget, du selv med danske afgifter skal betale væsentlig mere for.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: SE KÆMPEGALLERIET – BRÆNDERE OG BYFEST I FRØSTRUP

Endda den hardcore 911 GT3 må stuttgart-ingeniørerne se udkonkurreret. Godt nok er der tale om den forrige generation 997’eren, men to sekunder er stadig en evighed, når det kommer til omgangstider.

boosted_nytbanner

Se vores reklamer:


KLIK DIG RUNDT I GALLERIET HERUNDER OG SE DEN FULDE LISTE OVER BILER, DER ER LANGSOMMERE END DEN NYE PANAMERA. VILDT, IK’?

 

 

 

 

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk