Så er den gal igen: Flere hundrede bilister blitzet

Foto: presse-fotos.dk

Det var i store vendinger et ‘roligt sidste døgn’ på Roskilde Festival – anderledes forholdt det sig lige uden for Dyrskuepladsen på Holbækmotorvejen, siger politiet.

Lørdag var sidste dag for årets Roskilde Festival. Sidste dag for politiets fartkontrol i forbindelse med den nedsatte hastighed på Holbækmotorvejen lige ud for Dyreskuepladsen hvor hastigheden i 8 dage har været sat ned til 80 km/t.

Den besked er det dog ikke alle, som har fået eller forstået. For lørdag kørte 6.492 bilister forbi politiet opstillede ATK-vogn mellem 09.30 og 15.45, skriver  Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

422 af bilisterne havde for meget fart på. Ud over bøder står 61 bilister til klip i kørekortet. Mens dagens højdespringer kørte 152 km/t. Med kontrol på festivalen sidste dag har politiet blitzet mere end 5.000 bilister på strækningen langs Holbækmotorvejen. Allerede på førstedagen kostede ATK-vognen placering 350 bilister bøder

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk