SÅ’ DET NU: hvis du skal have en Subaru WRX STi… som pickup?!

Se, det er fedt! Og nok blandt de eneste muligheder nogensinde for at eje en sådan en Subaru.


Denne Subaru WRX STi har 16 år på bagsmækken. Men den er langt fra at være som den slags er flest. For det første mangler den to døre… og halvdelen af taget. Ombygningen til pickup blev i sin tid styret af amerikanske Smyth Performance.

Hvor meget det dengang har kostet, melder historien ikke noget om. Men nu er i bilen i hvert fald til salg. Og den kan blive din, hvis du har 11.000 dollars at brænde af. Det svarer til 84.000 kroner med den dagsaktuelle vekselkurs.

Det ser ikke helt skidt ud
Karossrimageren skar dengang taget væk fra b-stolpen og bagud. I stedet for bagsæder, nakkestøtter, gulvtæppe, dørhåndtag og den slags er det blevet til et åbent lad. Når det altså ikke lige er lukket med en aluplade.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ifølge sælger er ombygning udført til perfektion. Om det så også er tilfældet, vil vi lade en køber om at vurdere. Men ud fra billederne at dømme ser det ikke helt skidt ud.

Ingen ny bil
Hestekræfterne kommer stadig fra den 2,5-liters boksermotor med turbo. Dem er der i øvrigt 300 af. De skal gennem en sekstrins manuel gearkasse, før de kan fordeles i firehjulstrækket og til sidst ende i asfalten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Vi har dog en mistanke, om at lige denne Subaru godt kan gemme på lidt mere. For sælger hævder, at både motorstyring, indsugning og udstødningssystemet er ‘opgraderet’. Det samme er sket for både bremser og hjul. Ligesom anlægget er skiftet ud med noget mere moderne fra Alpine.

Du skal bare ikke forvente en ny bil. Hvis du da orker besværet med at få Subaruen over Atlanten. For med 286.000 kilometer på tælleren er den brugt.

Hvor brugt er så det helt store spørgsmål. På tidspunktet for denne artikels publicering er der 24 timer tilbage af auktionen. Foreløbig er der budt 16 gange på bilen.

Reklame:

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk