Så bred har du ALDRIG set en GT86!


Indrømmet, GT86 er hverken den hurtigste Toyota til dato eller den hurtigste bil i verden. Langt fra – faktisk. Men sådan kan det godt se ud her.

Herhjemme er den oprindelige GT86 for længst forsvundet ud af Toyotas modelprogram. Der skal nemlig være plads til den nye, som hedder GR 86.

Men kan du ikke vente på at få leveret et fabriksnyt, bør du overveje originalen. Og så med det vanvittige bodykit, vi har fundet her. Vi ved ikke helt, hvad det ligner. Måske en blanding af bosozoku-stilen og en Liberty Walk-kreation?

Japan har i hvert fald mere end en finger med i spillet, eftersom det er den japanske tuner 326 Power, der står bag projektetUanset hvad finder du næppe noget vildere til den lille japaner. Alene det faktum at bilen er blevet 200 millimeter bredere bag til, burde kunne overbevise de fleste.

Og er det bare os her på redaktionen, eller er der ikke en smule faceliftet Jaguar F-Type over det bagparti?Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk