Rygte: Er Steve McQueens Bullit-Mustang dukket op i Mexico?

Steve McQueen in Bullitt
Steve McQueen in Bullitt
Steve McQueen i en scene fra filmen Bullitt fra 1968

En sand filmhelt på fire hjul, 68′ fastback-mustang’en fra filmen ‘Bullitt’ med Steve McQueen i hovedrollen, er dukket op i Mexcio, påstår en bruger på vintage-mustang.com.

Som belæg for sin påstand har brugeren ‘Fede Garza‘ vedlagt en række billeder, som skulle vise, at det ér den ene overlevende bil fra filmproduktionen, der er dukket op i det nordamerikanske land.

Billederne viser da også stelnummeret ‘8R02S125558’, som tilhører den ene bil, der ikke blev destrueret efter optagelserne. Bilen har ellers været som sunket i jorden i 25-30 år. Bilen solgte McQueen faktisk selv efter filmen var indspillet. Siden forsøgte han – dog uden held – at købe bilen tilbage.


Steve Mcqueen forsøgte i december 1977 at købe den ikoniske filmbil tilbage
Steve Mcqueen forsøgte i december 1977 at købe den ikoniske filmbil tilbage

Så vidt vides har bilen gennemgået en restaurering i USA og stået som blikfang hos en Ford-forhandlinger, før den altså nu er endt i det nordlige naboland.

Billederne – som kan ses herunder – og beretningen på forums.vintage-mustang.com – virker overbevisning nok, uden at der dog er helt håndfaste, billeder af hele bilen eller konkrete beviser på, at det ér den berømte filmhelt.

SE BILLEDERNE I GALLERIET HERUNDER

Mustang Bullitt Mexico -1


Reklame: