Rygte: Ny BMW coupé får over 608 hestekræfter

Den nye Hommage vil være baseret på den kommende M4 CSL – den bliver bare endnu vildere.


I år har BMW rigtig noget at fejre. M-afdelingen fylder nemlig 50 år. Det er allerede bekræfter, at tyskerne sender både M3 Touring og M4 CSL på vejene. Men… der skulle være endnu mere på vej. Og det med endnu flere hestekræfter.

Australske WhichCar skriver, at BMW har kigget lidt tilbage i historien. Alt sammen for at lade sig inspirere af 3.0 CSL Hommage-konceptet fra 2015. Dengang en hyldest til 70’er-coupéen E9, og sådan har BMW, siger det australske medie, tænkt sig, at det skal fortsætte.

For selvom bilen vil være baseret på M4 CSL, så vil de to have meget lidt tilfældes. Blandt andet fordi tyskerne har tænkt sig at bygge hele karosseriet i kulfiber og fokusere meget mere på aerodynamikken. Der bliver dog tale om en meget lille produktion.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Til gengæld vil bilen have flere hestekræfter, end de 608 styk som M4 CSL siges at få. Det hele skal på ægte BMW-manér gå i asfalten direkte gennem baghjulene. Formentlig fordelt af en otte-trins automatgearkasse.

Apropos performance siger rygterne, at den nye coupé vejer lige omkring 1.500 kilo, går fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder og har en tophastighed på ‘mere’ end 300 km/t

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af 3.0 CSL Hommage fra 2015

Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk