Rustler 4×4 er fed efterårsunderholdning med 100 km/t

Efteråret nærmer sig, og vi går en trist tid i møde – eller gør vi? Næ, ikke når du kan skyde en topfart på over 100 km/t med en fjernbetjening.

Bare fordi vi nu er gået ind i efteråret, behøver vi ikke gå en kedelig indendørstid i møde. Snarere tværtimod. Her skal du nemlig møde Rustler 4×4 VXL, der er det nyeste stykke fjernstyrede mekanik på fire hjul fra Traxxas.

Og fordi den fjernstyrede bil er vandtæt, kan du roligt byde den lidt af hvert. Bilen har fundet sit design i monster truck-universet, så allerede der ser den hård ud.

Med en vægt på bare 2,35 kilo kan du godt forvente nogle accelerationer, selv de fleste ægte biler vil smide kølergrillen for at mestre. VXL betyder ovenikøbet, at vi her har med den helt vilde variant at gøre.Ekstrem tophastighed
Du kan vælge mellem flere forskellige batterier, alt efter om du er til lang køretid eller høj topfart. Det ‘lille’ batteri giver en tophastighed på 65 km/t, og det store rykker bilen over 100 km/t.

Eller faktisk lidt mere. For tophastigheden vil være over 100 km/t, lover de. Og skulle du miste kontrollen og sende bilen en tur på taget med hjulene i luften, kan bilen vende sig selv om. Det er virkelig sejt, synes vi.

Hvordan kører den så?
Med rigtige fjedre og støddæmpere er affjedringen kører den da også næsten som en rigtig bil. Forskellen er her bare, at Rustler 4×4 VXL virkelig kan tåle nogle tæsk. Og med firehjulstrækket får du altså en start, der virkelig er smadder på, når du vrider gassen i bund.

Rustler 4×4 VXL fås i fem vilde farver: rød, grøn, blå, orange og pink. Og bedst af alt er det genial underholdning, der ikke river bunden ud af noget budget. Til en start-pris på 3.399 kr. kan de fleste være med.

Læs mere om Rustler-monsteret her!

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk