Russer har ikke råd til den ægte vare – bygger skrækkelig Bugatti-kopi

Ejeren har tilmed den frækhed at forsøge at sælge misfosteret. Altså til en pris der ‘ikke er til forhandling’.


Replika er ikke noget nyt. Faktisk er det at bygge efterligninger af biler vel lige så gammel en opfindelse som bilen selv. Noget er bare mere vellykket end andet.

LÆS OGSÅ: Politiet får 107 nye fotovogne – denne bil skal du kigge efter nu

Blandt de mindre vellykkede kører denne Hyundai Coupé-baserede ‘Bugatti Chiron’ rundt. Her er vi næsten så langt fra mesterstykket af en W16-motor med otte-liters slagvolumen og fire turboer, som vi kan komme.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
De beskedne 143 hestekræfter leveres af et to-liters, firecylindrede benzinmotor. Ejeren siger godt nok, at læderstuen er fremstillet af ægte kohud, meeen…

IKKE… til forhandling
Blandt andet derfor vil han have 1,4 millioner rubler for ‘herligheden’. Eller mere end dobbelt så meget som den dyreste Hyundai Coupé du finder brugt på det russiske marked.

1,4 millioner rubler lyder af meget, hvilket det da også er. I hvert fald for den skrækkelige Bugatti-fortolkning. Men i dansk mønt er det ikke mere end 175.000 kr.

Se vores reklamer:


Igen – det er stadig alt for meget for bilen her. Men selvom Boosteds russisk-kundskaber er så godt som ikke eksisterende, kan vi alligevel forstå på annoncen, at prisen ‘ikke er til forhandling’.

Reklame:

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk