Vild, vildere, vildest: PP-Performance Audi RS7

audi-rs7-pp-performance-15

Normalt vil ingen kalde en firedøres Audi for nogen superbil – men tyske PP-Performance har skabt en 745 hestes undtagelse, der bekræfter reglen.

Det er ikke fordi den fire liters V8 i Audis RS7’er er noget dovent væsen, når den triller ud fra fabrikken i Ingolstadt. Men for dem, som har penge nok, kan de originale 605 heste virkelig lige lovligt i undertal ( forstå det hvem der kan, red.).

Så er det godt, at firmaer som PP-Performance har gang på jord. Det ligeledes tysk-baserede tunerfirma har hævet ydelsen til det vanvittige antal heste og enorme 1.008 newtonmeter. Den slags ‘motormagi’ flytter den store tysker 402 meter fra stillestående tilstand på blot 10,8 sekunder.


SMUTTER FRA TESLA I LUDICROUS-MODE
Eller i samme luftlag som storebror R8 V10, Ferrari 488 GTB, Lamborghini Huracán og hurtigere end Tesla Models P90D selv med fuld smadder på Ludicrous-mode. Det skyldes blandet andet, at den store Audi kan få enhver af sine heste til at bide i asfalten takket være Quattro-firehjulstrækket.

Lydsporet fra den nu mere end særdeles potente V8 leveres af et Akrapovič Evolution-udstødningsystem udført komplet i titanium. Bilens farve er en folie, som skifter mellem nuancer af gul, guld, brun og lilla – eller hvad man normalt vil kalde holografisk lak.

Hele pakken koster 8.397 euro, og det er endda uden de 21″ Schmidt “Gambit”-fælge og skræddersyet K&W-undervogn. Men du har stadig en vogn, der går fra 0-100 km/t på 3,18 sekund. Desuden skal speedometeret klokkes ind ud for 329 km/t, før der ikke er mere pedal til højrefoden.

SE DEN POTENTE BASSE I GALLERIET HERUNDER

audi-rs7-pp-performance-1


Reklame: