Ronnie Bremer skal køre Special Saloon i hundedyr sportsvogn

KTM GTX
Foto: KTM

Turde du køre racerløb i en specialbil til flere millioner kroner? Det tør Ronnie Bremer.

Du så måske bilen til CHGP forrige weekend. Den lynhurtige og meget sjældne KTM GTX havde Ronnie Bremer bag rattet, da han var med til at køre penge ind til Rigshospitalet. Men nu kan du igen opleve Ronnie give den max gas i den vilde KTM, der i øvrigt lyder helt fantastisk.

“Weekendens Tectyl GP Danmark kommer til at byde på en Danmarkspremiere. Klassen LT Asfalt Special Saloon Car er kendt for både at byde på dels de vildeste ombyggede biler, dels nogle af de hurtigste sportsvogne, som findes. Og nu kommer en ny til. Det er den tidligere DTC-kører Ronnie Bremer, som giver den nye KTM GTX-model sin debut i et dansk racerløb”, skriver FDM Jyllandsringen på deres Facebook-side.

De fleste kender nok KTM X-Bow. GTX-modellen er modsat X-Bow en lukket, tosædet racersportsvogn, som har en 2,5 liters turboladet rækkemotor med fem cylindre og intet mindre end 530 hk. Og med en vægt på blot 1.048 kilo er der dømt super hurtig performance.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den slags kommer dog med en pris, som ligger på den gale side af to millioner kroner uden afgift. Men det tager Ronnie Bremer sig heldigvis ikke så meget af – håber vi. Du kan selv få syn for sagen i weekenden til det store Tectyl GP Danmark.

Læs mere her: fdmjyllandsringen.dk/produkter/tectyl-gp-danmark-2021

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk