Ronaldos vilde bilsamling

Postbilag
Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo er en af verdens bedste indenfor sit fag, hvor der notorisk er rigtig mange penge at hente for de bedste. Så det kommer måske ikke som den store overraskelse for dig, at Ronaldo, ligesom så mange andre fodboldspillere, elsker biler

Med en bankkonto, hvor de færreste almindelige mennesker kan være med, har Ronaldo da også muligheden for at erhverve sig nogen helt vanvittige biler, og det er netop dem, vi skal tage et nærmere kig på i denne artikel om den portugisiske europamesters bilsamling.

STARTEN I MANCHESTER 
Ronaldo blev i en ung alder solgt fra Portugal til Manchester United, som, om man kan lide dem eller ej, må regnes for at være en af verdens største fodboldklubber. Da ’CR7’ startede sin karriere i Manchester United, blev han hurtigt en succes på fodboldbanen. Og med en rigtig god grundløn blev det også tid til at lege med udenfor de britiske stadions.

Således købte Ronaldo i 2006 en BMW M6 for ca 715.000 danske kroner. Dog blev bilen jo købt i England, hvor afgifterne er noget lavere end her i landet, så han sparede en del penge i forhold til, når de danske Superliga-stjerner skal ud at investere i nyt køretøj.

Det var dog først i de følgende år, at fodboldstjernen for alvor slog sig løs og begyndte på sin imponerende bilsamling. Alene i 2007 fik Ronaldo udvidet garagen med en Bentley Continental GTC, en Merecedes-Benz C Class Sports Coupé, og naturligvis skulle der også en Porsche Cayenne i garagen i Manchester.

De tre bilindkøb i 2007 kostede i alt Ronaldo ca 2.2 mio danske kroner. I virkeligheden ikke den helt store afskrivning for en spiller af hans klasse, der uden tvivl har haft pengene til at købe endnu flere biler, hvis han havde haft lysten. Senest har han tegnet kontrakt med det britiske poker-site PokerStars, hvor han udover at være kendt som en ganske habil pokerspiller, der behersker det populære Texas Holdem poker, som lige nu hitter på mange af nettets poker sider, skummer fløden fra et særdeles lukrativt sponsorat.

HANS SAMLEDE BILSAMLING
Der er sket meget for Ronaldo siden 2007, og han er som bekendt blevet den megastjerne, han er efter tiden i Real Madrid, hvor det er blevet til en lang række trofæer. Garagen i Madrid er også blevet opgraderet, så Ronaldo nu hele 19 superbiler.

Samlingen tæller noget så luksuriøst som en Bentley GT Speed, en Ferrari 599 GTO og en Bugatti Veyron. Sidstnævnte kostede Real Madrid-spilleren næsten 12 mio kroner.

Så man må sige, at hvis du sidder derude med en stor kærlighed til dyre sportsbiler, så kan du godt allerede nu gå ud i haven og øve dig lidt med fodbolden. At være verdens bedste fodboldspiller giver i hvert fald plads i garagen.

 

 

 

 

Klik frem og tilbage på pilene