Rockstar efter GTA 6-læk: Vi lukker ned for det


Flere på GTA-forum mener, at mindst to personer står bag søndagens læk.

Spiludvikleren tager nu en lidt besynderlig konsekvens efter søndagens læk af op mod 90 videoer og stillbilleder af de tidligere stadier af det kommende Grand Theft Auto 6. Rockstar har nemlig lukket ned for kommentarsporet på deres officielle Twitter-konto.

Det samme gælder for firmaets Facebook-konto. Begge ændringer skete i går. Altså den 22. september. Rockstar har hverken kommenteret eller bergrundet belsutningen. Men tidligere på ugen bekræftede firmaet lækagen.

– En uautoriseret tredjepart har på ulovlig vis downloadet og delt fortroligt information fra vores systemer. Det inkluderer tidligt udviklingsmateriale til det næste Grand Theft Auto, lød det fra spiludvikleren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Rockstars moderselskab Take Two er også godt i gang med at forsøge at få det lækkede materiale fjernet fra nettet. Onsdag fjernede Google, der ejer Youtube, således flere af de lækkede videoer. Det skete efter, at Take Two havde henvendt sig og bedt firmaet slette videoerne på grund af brud på ophavsretten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk