Robert kører dragrace i sin diesel-pickup med 1.300 hk

Det 5,9-liters dieselmonster er døbt Burnie - og den gamle pickup vil én ting - fremad.

Det 5,9-liters dieselmonster er døbt Burnie – og den gamle pickup vil én ting – fremad.

Hvis du fornyelig er stødt på navnet Robert Berry, er det nok fordi, du har søgt på noget med lastbiler. Og er endt på i det hjørne af internettet, som tilhører de vilde pickups.

Altså dem der er ombygning så selv deres oprindelige skabere ikke ville kunne genkende dem. Det er ‘Burnie’ et godt eksempel på.

Lige nu går den gamle diesel-pickup da også sin sejrsgang på de sociale medier, fordi den ydmyger Tesla’er, når der går lige ud. På 402 meter – eller en quarter mile som amerikanerne siger – kører bilen over målstregen efter 8,93 sekunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Til sammenligning lykkedes det ikke den berømte bilsamler og tidligere talkshow-vært Jay Leno at komme under 9,24 sekunder, da han tidligere skød en Tesla Model S Plaid af.

Indrømmet, der ikke meget komfortabel hverdagsvogn over Burnie, men den vilde pickup kunne faktisk have kørt endnu hurtigere, end det går i klippet herunder. Et ødelagt sensor til en brændstofslage tvang nemlig Robert og bilen ned i fart længe før målstregen.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk