RIP bagdæk: BMW med 8.3-liters Viper V10 til salg


Går du stadig og drømmer om at lægge en LS eller 2-JZ’er i din bil? Glemt det og stram op, der skal langt flere cylindre til.

LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL
Ti styk for at være helt præcis. For motoren skal komme fra en Dodge Viper SRT og have en slagvolumen på latterlige 8,3 liter. Så skal du finde en ældre BMW Z4. Heri kan verdens bedste skohorn akkurat lige klemme den mastodontiske suge-krabat ned.

boosted_nytbanner

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hvad giver det så, tænker du sikkert? Tja, ifølge Ebay-annoncen rammer bilen ( med to personer i, red.)  den næste perfekte vægtfordeling på 50:50. Til at skubbe vægten rundt ligger 540 hestekræfter og ca. 700 Nm klar under højre foden.

LÆS OGSÅ: SE G-POWERS 740 HESTES SVANESANG TIL V8-M3’EREN

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Et dæk-sponsorat er tilrådeligt, for 90 procent af kræfterne går direkte i baghjulene fra 1.500 omdrejninger i minuttet, oplyser sælger.  Vedkommende har dog sørget for, at den amerikanske tysker kan stoppe igen med et sæt seks-stemplede bremser fra en Audi R8.

LÆS OGSÅ: SE VERDENS HURTIGSTE VR6 TURBO GOLF II BLIVE SKUD AF – 1.100 HK!!

Og skulle du køre bilen udover, hvad dine egne evner rækker til, så er der både bur og sekspunkts h-seler i kabinen. Sælger oplyser yderligere, at bilens setup er klar til en gang kompressorfodring. Men så begynder vi at nærme os en effekt, der alligevel er småkriminel i de fleste af verdens lande.

HVAD KOSTER DYRET?
49,500 euro eller 368.000 kroner i dansk mønt. Men det er jo en ‘brugt’ vogn, så mon ikke du kan slå et par hundredelapper af prisen på grisen?

KLIK I GALLERIET HERUNDER OG SE BILLEDERNE AF BILEN

 

Reklame:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk