Richard Hammonds Morgan skal bygges om til ligkiste


Dog skal den ikke være TV-værtens eget sidste hvilested – men derimod en rigmands.

Bilen, en Aeromax fra 2008, købte Hammond, da han stadig var på skærmen for BBC’s Top Gear. Siden solgte han den, hvilket han siden har fortalt, at han fortrød inderligt.

Hvilket vi egentlig godt kan forstå. Aeromax’en er en af blot 100, Morgan nogensinde fremstillede. Den nuværende ejer hedder Philip Allen og til Retromotive magazine har han nu afsløret, hvad der skal ske med bilen.


Han vil begraves i den.

– Hør, jeg er ikke typen, som tager mig selv alt for seriøst. Jeg er her for at have det sjovt, og jeg elsker den bil så meget, at jeg allerede har lavet planer for, hvordan jeg kan blive begravet i den, fortæller han til mediet.

Og det bliver ikke en billig omgang. Faktisk skal han hoste op med 75.000 britiske pund svarende til 652.000 danske kroner for at få tilpasset Morgan’en til dens ‘sidste opgave’.

Da Aeromax’en var ny, kostede den fra 110.000 pund. Hvad Allen har betalt Richard Hammond i sin tid, melder historien ikke noget om.

– Iført min krokodilleskindsjakke, busker og støvler vil jeg være delvist mumificeret med den ene hånd på rattet, mens den anden holder en cigar. Jeg vil smile, fortæller rigmanden om den bizarre begravelsesplan.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk