Renault viser campervan med klodens underligste navn

Renault Hippie Caviar Hotel

Det er nogle gange lidt af en gåde, hvordan bilfabrikkerne finder på bilmodellernes navne. Især konceptbilerne hedder ofte noget helt syret. Det samme er gældende for Renaults nye campervan.

Navnet er Renault Hippie Caviar Hotel. Den lader vi Renault selv fortælle mere om:

“Effekterne af Corona har været utallige. De fleste har virkelig været dårlige, men der er også positive effekter. I takt med at verden har lukket sig omkring os – har vi udforsket vores eget land. Skovene vrimler med gående, campingpladserne er fyldt til bristepunktet, og der er kommet mange flere campere på vejene.


Nu lancerer Renault så en femstjernet camperoplevelse, der snildt kan konkurrere med selv de mest hippe hoteller – men hvor man ikke pludselig risikerer igen at stå i en lockdown, så den romantiske weekend aflyses. Med Hippie Caviar Hotel får man en femstjernet oplevelse med blandt andet tagterrasse og bløde lænestole, og med frihed til at køre lige derhen, hvor man har lyst

Udgangspunktet er den nye Renault Trafic
Den luksuriøse camper er inspireret af 60’erne, og sender en kærlig tanke til den ikoniske Renault Estafette campervan. Formålet med den luksuriøse camper er at understrege, at Renault er i gang med at udvikle en række VIP-varevogne bygget på skræddersyede individuelle løsninger. Desuden er den hippe caravan forløberen til den elektriske Trafic, der lanceres i 2022.

Renault Hippie Caviar Hotel

Den nye camper er ikke et stort skrummel, der er svær at parkere, men bygger på de eksisterende kompakte mål for en Trafic, hvilket gør den nem at parkere og komfortabel at køre. Nu er det jo en showcar, så der er skruet op for de dristige farver og de eksotiske materialer i bilen, der i øvrigt får premiere den 27. august på Düsseldorf Motor Show.

I førerkabinen er der malet med en smuk vandgrøn farve, mens instrumentbordet er piftet op med detaljer af eksklusivt læder.  I opholdskabinen er farven sølvgrå, og der er brugt eksklusivt træ og naturlige plantefibre i indretningen.

Fleksibilitet er jo nøgleord i enhver fed camper – også i den nye Renault. Bænksæderne kan konverteres om til en komfortabel seng, med bagklappen åben med og med indbyggede gardiner har man et rum beskyttet mod regn og blæst. Og på toppen af bilen er der en tagterrasse med lænestole og kaffebord.

Men det stopper ikke her. Mens man på hoteller kan bestille roomservice med morgenmad og middag, kan man på Hippie Caviar Hotel bestille en smart container, der har bad, toilet og lade boks indbygget. Alt sammen leveret til der, hvor man påtænker at køre hen. Og hvis man har brug for det – kan man også få leveret cykler.”

Der er endnu ikke priser og lanceringsdato på Hippie Caviar Hotel.

Renault Hippie Caviar Hotel

Renault Hippie Caviar HotelKasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk