Reklame:

Renault vil bygge din gamle dieselhakker om til elbil

Renault har skrevet under på, at de vil tilbyde et retrofit-kit til ældre diesel- og benzindrevne varevogne, så de kan køre på el.

Renault er gået sammen med en anden fransk virksomhed Phoenix Mobility. Altså sammen om at tilbyde ejere af diesel-og benzindrevne Renault varevogne en ombygning til eldrift. Sådan skal det i hvert fald være hen ad vejen, skriver den danske importør i en pressemeddelelse.

Hensigtserklæringen, som de to virksomheder har underskrevet, skal udvikle sig til et retrofit-kit til varebilen Renault Master. Nogen større skala er der dog ikke tale om. Faktisk skal der bare sælges 1.000 af disse kit.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I stedet vil Renault bruge samarbejdet til at vise, “de professionelle brugere de åbenlyse fordele ved at skifte til el”, hedder det i pressemeddelelsen. Kittet, der altså i første omgang gælder Master-modellen, vil med tiden også kunne fås til andre af Renaults modeller.

Det er tanken, at de første fabriksfremstillede retrofit-kit skal være klar i 2023. Det vil i så fald være det første af sin slags på det franske marked.

 


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?